Anna & Johan

”Når man planlægger bryllup, hvad enten det er stort og prangende eller småt og hyggeligt, er der meget der skal gå op. Vores bryllup skulle foregå en smuk tirsdag på Frederiksberg rådhus. Vi ønskede os en fotograf som ikke bare kunne fange stemningen den dag, men stemningen i vores forhold og kommende ægteskab. Det kunne Mille Stengård! Vi havde studeret hendes billeder på hjemmesiden og kunne rigtig godt lide hendes stil. Mille var hurtig til at svare på vores forespørgsel og vi aftalte et uforpligtende møde med hende, hvor vil kunne snakke nærmere om ønsker for billederne.

For at undgå at gæsterne skulle vente på os, mens vi blev fotograferet, havde vi valgt at få taget portrætfotos inden vielsen. Det betød også at vores første møde kunne blive iscenesat på en mere intim location og at vi sammen som familie kunne gå til rådhuset, hvor vores gæster var mødt op til vielsen. Mille, der ikke havde prøvet en sådan setting før, var med på ideen og kendte til et egnet sted i Frederiksberg Have, hvor mødet kunne finde sted og fotograferingen foretages. Vi glædede os rigtig meget til fotograferingen og at rækkefølgen blev som den blev, gjorde at vi nåede at finde ro og tid til en masse romantik inden de store JA på rådhuset.

Mille var under fotografering særdeles sød, varm og professionel. Hendes opmuntrende ord gjorde at vi hurtigt slappede af foran kameraet og fik lyst til at freestyle. Mille havde samtidigt med fotografering fuldstændig styr på tidsplanen, som man som brudepar ellers godt kunne komme til at glemme i al kysseriet.

Efter brylluppet leverede Mille en masse dejlige fotos og der var helt klart en masse stjerneskud i blandt. Der er ikke en finger at sætte på Milles service og pris og vi er meget taknemmelige og tilfredse med resultatet.”


ClientAnna & JohanServicesPakke 1 - rådhus og portrætterYear30/7-17

Related Works

Privacy Preference Center