Når billeder fortæller historier

Når det kommer til portrætfotografering, er lifestyle en helt anden genre end studieportrætter. De har hver deres charme og særlige “vibe”, men efter mange års erfaring må jeg erkende, at mit hjerte tilhører den mere dokumentariske og dynamiske lifestyle-genre.
Billederne er ikke blot portrætter – de fortæller en historie!

Hvordan foregår en lifestyle session?

En lifestyle session foregår som udgangspunkt ude i naturen med naturligt lys – eller det er muligt, at det kan foregå hjemme hos jer i vante rammer.

Her vil jeg som fotograf være mere observerende, da det ikke er afgørende for det gode billede at have øjenkontakt med kameraet. Faktisk vælger mine kunder oftest de lidt “skæve” billeder, hvor man slet ikke fornemmer fotografens tilstedeværelse. Det er ægte øjeblikke for mig, der virker så tæt på virkeligheden som muligt.

Jeg kan have en idé om nogle setups, som jeg gerne vil afprøve. Derfra kommer det an på, hvad der lige opstår i situationen – jeg er meget åben for min intuition, når det kommer til lifestyle-shoots, hvilket betyder, at der pludselig kan opstå noget, der kunne gøre noget helt særligt ved billedet. Så vær klar til en sjov oplevelse til din/jeres lifestyle-fotosession, uanset om det drejer sig om graviditetsbilleder, baby- eller familiefotografering eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser!

Historier

Pris

2500 kr.
  • Prisen for en lifestyle session (familie, portræt, gravid eller newborn) er 2500,- for op til en times foto på location eller i hjemmet inkl. 5 redigerede filer i høj opløsning, som du selv vælger ud i et smukt online galleri.

Skal jeg fortælle din historie?Kontakt mig her: