Noah & Emil

Det er blevet en årlig tradition at fotografere disse drenge i efteråret, så familien hvert år har opdaterede billeder til deres fotovæg.
Det første år fik jeg denne fine anbefaling af familien:

“Årets Julebilleder, taget af Mille, er nu pakket op, hængt op og nu nyder alle det flotte resultat. Ikke mindst pga. en meget dygtig fotograf🙌🏼📸
Vi mødte Mille en kold og grå efterårsdag. Vores drenge på 5 og 10 år får altid taget billeder på denne årstid. På den måde kan vi år for år, se deres udvikling.
Mille tog imod drengene med åbne arme. De mærkede lynhurtigt hendes afslappede, glade, smilende ansigt og hele hendes kropssprog emmede roligt. Det tog hende ca. 2 minutter, så havde hun vores drenge i hendes hule hånd og de havde alle tre en fest😀 Drengene var vilde med Mille og meget afslappede i hendes selskab. De stillede gerne op foran kameraet, takket være Milles profesionelle tilgang.
Mille kan jeg kun anbefale. Hun yder en stor indsats, men med hele hendes hjerte. Man mærker tydeligt hendes glæde ved hendes job – det smitter af på både ‘modellerne’ og fotografiet.
Vi takker Mille for virkelig god service – vi glæder os allerede til julebillederne 2018😀

Malene og Michael
Noah og Emil”


Privacy Preference Center