Studie portrætshoot

Historien om Ann er en inspirerende fortælling om sårbarhed og styrke.
Læs her Anns beretning om at lære at acceptere sig selv, selvom udseendet forandrer sig. En af de helt store fotooplevelser for mit vedkommende.

“Det er efterhånden 4,5 år siden jeg fik alopecia universalis og tabte ALT mit hår. Jeg synes selv, at jeg har tacklet det ganske pænt og accepteret, at sådan er det bare. Jeg er taknemmelig for at være sund og rask, i virkeligheden er det jo bare hår! I hverdagen skænker jeg det ikke mange tanker og efterhånden ser jeg flere fordele end ulemper ved ikke at have hår.

Men noget røg alligevel sammen med håret: At kunne se på mig selv som SMUK. Det lyder måske mærkeligt at hår kan skabe den følelse, men sådan er det for mig.

Derfor besluttede jeg mig for, at give mig selv en gave da jeg fyldte 40 år: Billeder, hvor jeg bagefter kunne kigge på dem og sige “Shit, Ann D, du ser sgu meget godt – smuk endda”.

Sammen med Mille Stengård fra Mist Fotografi fik vi skabt en masse gode billeder med og uden make up… jeg synes de er smukke! På trods af, at det er lige sådan her jeg har sværest ved at se mig selv…

Tak Mille, for de smukke billeder og den følelse jeg sidder med når jeg ser på dem…”


Privacy Preference Center